måndag 2 maj 2011

Kinnekulleträffen 2011

Summering:

Torsdag: Testfiske i Dalbosjön. 2 tappade fiskar nära båten, en 5.a lax samt en 7-8kg öring som gick in under båten och in i babords rigg.

Fredag: Första tävlingsdagen och fisket förlades i Dalbosjön. 2 Laxar på prick 60cm utan klämd fena, en liten samt en fin efterleks gädda var dagens resultat. Marginaler på fel sida.

Lördag: Dag 2 på träffen och fisket startade i Dalbosjön igen. 3 varv över punkterna blev det utan minsta pet på löjorna så vi rev och flytta oss till Kinneviken. 1,5 Distans utanför hamnen hittade vi en fläck och landade 2 laxar att väga in som gav oss en 8:onde plats för dagen och en 27e plats i sammanlagda. Vi fångade även 3 st regnbågar.

Söndag: Sista dagen. Gick ut till samma punkter som dagen innan och plocka en retur på första spöt, sedan hade vi ett bra hugg som klev av nästan omgående. Vi hann med en gädda och ett gäng regnbågar innan vi drog oss lite söderöver där flera team hade fiskat bra. Tyvärr blev det inget mer denna dagen utav vi rev lite tidigare än planerat och rampa upp.

Summerar vi dagarna så hade vi otroligt fint väder utom på söndagen då vinden var hård.
Tack till Ma:s Fiske . Team Wikström, Team UL för trevliga afterfish kvällar!

Grattis till Topp tre också!
1:a Team Hooked Peter
2:a Team Extreme
3:a Team TIMAB

Nya tag till Väner Trophy i helgen.!

Tight Line