söndag 26 april 2015

Kinnekulleträffen

Då är vi hemma igen efter 3 dagar på vänern.
Snabb summering.

Torsdagen: inställt testfiske pga blåst.

Fredagen:Första dagen var det Bigfish competition där störst lax eller öring var dagens mål. Vi kämpade på i vinden och tappade 2 bra fiskar och fick 3 knattar.. Kompisarna i Team Särimner drog dagens största öring på fina 8,28kg! Grattis till dom!

Lördagen: Idag gick tävlingen i vanlig regi. Vi stack direkt efter start upp mot Brommö efter lite tips. Klockan 11:30 hade vi inte haft ett endaste PET på prylarna så vi rev och drog tillbaka mot storebank. Där petade vi upp 3 godkända fiskar. Tappa en godkänd lax i ett dubbelhugg och fick några returer. En 8:e plats med slagläge efter dag 1.

Söndag: finaldagen och vi körde samma plats där vi avslutade lördagens fiske. Idag gunga det bra i båten med 8-9 sekundmeter sydväst som retligt skratta åt oss löjpillare.
2 vilda över mått och 4 returer skrapa vi ihop idag.

Vi slutar totalt på en 14:e plats av 75 team. Kompisbåten Brynja Boys blir dagens 3:e bästa team. Och Team särimner slutar på en fin 6:e plats totalt i tävlingen. Gött jobbat grabbar..

Grattis till Team Blomman som tog hem träffen iår & ett stort grattis till alla pristagare & ett stort tack Götene SFK för en kanonhelg och en väl genomförd träff.